http://bloggkartan.se/registrera/5464/falun

fredag 24 juli 2009

Ang reklamfilmer.


Satt och såg en del reklamfilmer mellan programmen i TV jag tittade på i dag!
Nu måste ändå botten vara nådd. Jag såg en reklamfilm som visade lite spridda bildsnuttar utan direkt uppfattbar handling. Jag kunde inte förstå vad det handlade om för produkt eller inom vilket varugrupp det gällde. Ej heller var den eventuella produkten tillhandahölls, eller hur man skulle kunna få kontakt. Snacka om meningslös reklam.

Det allra minsta man kan begära är väl att kunden ska kunna förstå vilken produkt det handlar om. Jag kan bara skaka på huvudet.

måndag 20 juli 2009

Det är svårt att ha semester och

Det är svårt att ha semester och hålla igång den här bloggen, det är enligt mig om man är borta för länge och måste komma ihåg lösenord etc. jobbigt att logga in på nytt och det är inte roligt. Såg i en tidning att Slatan får 44 miljoner i bonus för något jag vet inte vad. Ingen nu levande människa är värd så mycket och har han fått det i bonus vad har han då inte i lön. En fattig Svensk lever på under 10000:- Var finns rim och reson. Ett liv kan i försäkringssammanhang verderas till, om man är ung, frisk och har hela livet framför sig, någon miljon. En pensionärs liv har jag fått erfara är inte mycket värt bara några korvören. Ett värde har man bara så länge man kan jobba och det inte är valår. Då stiger värdet med ett par kronor. Det här inlägget är inte värt att kommenteras av katterna. Deras värde i dagens sammhälle är i stort sett lika med 0:- Lika bra att lägga sig på sopskyffeln direkt!