http://bloggkartan.se/registrera/5464/falun

torsdag 18 februari 2010

Lämplig tro och främligskap.

Vad är lämplig tro i Sverige ? Om man nu över huvud taget ska ha religioner i Sverige, så ska det vara religioner som underordnar sig Svensk Lag. Personer ska inte bli som i dag särbehandlade gentemot lagen pga. religion. Det har varit den fundamentalt grundläggande principen för Sverige. Det tummas på det i dag.
Mina erfarenheter av muslimer är byggda på de ca 20 talet Muslimer som jag har haft närmare kontakt med och av den information jag fått av mina närmaste och deras kontakter med och av muslimer. Och av de jag träffat på de resor jag gjort. Visst jag känner också duktiga hederliga muslimer. Men jag har dessutom stiftat bekantskap med de som tex lurat våldtagit mm etc. men det handlar inte om det. Det handlar inte om enstaka individer. Det handlar om den främlingskap som byggs upp av för stor mängd, det massan inte förstår. Det handlar om att främlingskapet bygger upp agresion och hat och vad det sen i sinom tid leder till. Vad fäderna till dessa mängder av Svenska av utlänningar våldtagna kvinnor flickor tänker, känner och gör. Speciellt när de upptäcker att personerna efter att ha åkt fast omedelbart släpps ut igen för att fortsätta. Det handlar om vad de med tiden retar upp Svenskarna att göra och deras svar på vad svenskarna då gjort. Det som överallt i värden har lett till stridigheter och krig. Läs Historia!
Vi har samma fenomen i de Svenska skolorna. Varje år går det åt ett stort antal elever som pg av främlingskap (det kan vara t.ex. fel klädsel eller en dialekt eller hudfärg) som leder till aggretioner som eskalerar till slagsmål och pennalism, för att inte tala om alla de som inte ens överlever utan dödas eller begår självmord därför att ingen bryr sig i tid eller har förstånd att handskas med problemet.
Det är samma "motor" i båda fallen. Aggretionerna har redan börjat på sina platser i Sverige. Tidningarna spär ju på, det säljer ju lösnummer så de är en pådrivande faktor. Det är i första hand den för stora mängden det handlar om. Nu är det nog vi ska inte ta in mera förän vi kan hantera det vi redan har.

1 kommentar:

  1. Okej jag förstår INTE ditt argument du menar att alla muslimer är inte så men vissa av dom är därför är nästan alla så? och bara för att sveriges invandrar politik är lite halv dålig så menar du att man inte ska ta in invandrare? du tänker inte längre än till svenska gränsen va? Folk kommer hit av en anledning och det är inte för att leva som en parasit på det svenska välfärdssamhället utan att undkomma krig, förtryck, orättvisor och döden.

    Sen måste självklart Sverige bli bättre på att integrera invandrare i det svenska samhället men det svenska samhället måste bli bättre på att släppa in invandrare i gemenskapen!

    SvaraRadera