http://bloggkartan.se/registrera/5464/falun

fredag 30 april 2010

Hemspråksundervisning i all ära.

Något jag verkligen inte förstår är varför i hela fridens namn vi håller på med hemspråksundervisning i skolorna.
1) Är barnen inte här för att stanna i Sverige?
2) Ska dom inte lära sig Svenska?
3) Vad ska dom använda för språk när dom blir vuxna?
4) Hur i hela fridens namn ska dom få jobb och förtjäna sitt uppehälle???
5) Hur ska vi vanliga Svenskar kunna kommunicera med dem???
6) Varför ska vi skapa främlingskap och utanförskap med statliga medel???
7) Varför ska vi med våra surt förvärvade och sparade (till vår ålderdom?) medel utbilda grupper till att skapa främlingshat!!!!
8) Vem ska betala för dessa barn när de måste försörjas resten av sina liv därför att de inte kan få jobb utan Svenska? Våra barn ????
Ta gärna hit barn som far illa etc. men ge dem en rimlig chans! Utbilda dem i Svenska i stället, så att de har en möjlighet att bli laglydiga medborgare och inte måste försörja sig på brottslighet. Vi har nog med våra egna bekymmer.

Obs!! Ett barn som talar främmande språk löper mycket stor risk att bli pennaliserad så det är för deras eget skull bråttom! Speciellt när det saknas funktionerande styrmedel i skolorna.
Föresten: Hur kan man sova gott när man har infört den här ansvarslösa Skolan??? som producerar så många trasiga, skadade och psykiskt förstörda elever självmorden oräknade!!!

Läs om FRASIK och FRAP! '
Gör som Uf Nilson säger sluta censurera tidningarna Skriv sanningen! Låt dem få skriva om ras och nationalitet. Det måste få framkomma för rimlig bedömning.