http://bloggkartan.se/registrera/5464/falun

onsdag 3 februari 2010

Lära av Historien ni som styr!

Varför kan inte Regeringsledamöterna ta lärdom av historien? Vi har hur många bevis som helst på hur Kristna och Muslimer har slagits genom historien. Hur många det är vet jag inte, men det är åtskilliga, nu senast under min livstid flera gånger dessutom så nära som i Europa. Kan man då inte begära att riksdag och regering ska lära sig av detta och kan man inte kräva av dem att de ska vidtaga riktiga mått och steg för att inte importera dessa stridigheter till Sverige. Är det inte rimligt att man ska kunna kräva av dem att de som styr landet ska vidtaga minimum av åtgärder för att skydda den Svenska befolkningen MOT DESSA STRIDIGHETER? Varför vill våra nuvarande regeringspartier, som jag hoppas (mot bättre vetande men inte tror) importera detta gissel, med skrämsel för och verkställda hedersmord, kvinnoförakt och förtryck för att inte tala om könsstympningen. Eftersom dessa människor inte vill ta våra seder och lämplig tro, (konvertera) så vill alltså vår regering att vi ska ta deras tro och deras seder. DET VILL INTE JAG!! JAG VILL SÄTTA SOPP NU!! INTE NÄR DET ÄR FÖR SENT OCH TYVÄRR SER DET UT ATT VARA PÅ GRÄNSEN TILL ATT VARA FÖR SENT REDAN. Jag har inget emot den som kommer hit som flykting och konverterar och försöker ta våra seder. Även om de kan slicka sig om munnen när de kommer till det dukade bordet och inte behöver ge något tillbaka. Men dessa individer är ett så försvinnande litet fåtal och alla de andra gömmer sig bakom dem. Svenska företrädare är ju dessutom så dumma att de går på allt prat och fina ord och löften. Svensken tänker tydligen inte på vem det är som uttalar dessa ord. Det är inte uttalade av hederliga rediga gamla Svenske män! Utan av folk som lärt sig ljuga i vaggan och roffa åt sig för att överleva. Kvinnor så förtryckta att de är mer att betrakta som robotar än människor. Glömmer aldrig när jag satt och fick lov att medla mellan mina svenska vänner och en arg muslim som satt och matade sin fru på restaurangen vi åt på för att det inte skulle bli dödande slagsmål, när det rann till i de Svenka personernas rättsmedvetande över kvinnoförtrycket och föraktet. Vi behöver inte importera detta Vi måste säga ifrån NU. Därför är jag nu mera SD-are men ni som känner mig vet det nog redan.

8 kommentarer:

 1. Du är ju sjuk i huvudet, i vilket Sverige bor du? Det ärbetslösa med alkoholiserade föräldrar?

  SvaraRadera
 2. Och så lägger vi hela skulden på de muslimer som flyr hit från krig, förföljelse och fattigdom. Hur sannolikt tror du att det är att de vill skapa nya strider här?
  Du tror att ett ytterst litet fåtal extrema fundamentalistiska islamister är representativa för alla muslimer. Det vore som att tro att Livets Ord representerade alla kristna.....

  SvaraRadera
 3. "Eftersom dessa människor inte vill ta våra seder och lämplig tro" Vad är för dig lämplig tro?
  Och vilka seder anser du att muslimer inte deltar i och på så sätt skadar sverige?

  MVH Björn Appell
  Bjorn.appell@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Jag har också fördomar. Du är en inavlad bonde från Dalarna va?

  SvaraRadera
 5. Du kanske borde lära dig ett och annat om muslimer innan du börjar skriva om dem. Lär dig för det första vad kvinnor i muslimska länder själva tycker om deras samhälle. Jag själv kommer från Bosnien det är ett land präglat av Islam och den största delen av befolkningen är muslimer, men kvinnan har lika mycket makt där som de har i Sverige. på vilket sätt ser du att invandrare ska ta era seder bara för att de bor här? Dem har lika mycket rättigheter att utöva sin religion här som i sitt eget land. så nästa gång du börjar skriva om "invandrare och det svenska samhället" ta reda på sann fakta din inkompetenta apa. =)

  SvaraRadera
 6. hahahaha, du låter så dum!!! Pinsamt pinsamt!

  SvaraRadera
 7. Hur kan du så lätt svälja medias lögner om att alla muslimer som kommer till Sverige är extrema ortodoxa/fundamentalister som försöker kränka Sveriges seder och traditioner.De är nog dem som är de försvinnande fåtalet

  SvaraRadera
 8. Vem är det som säger att vissa har mer rätt än andra att leva på en plats? Varför ska vissa inte få bo här? Och varför har inte de rätt att ha vilka seder och tro de vill?

  Jag förstår inte vad som är problemet. Och kom inte och säg att det är kulturen. Det står t.ex. inget om hedersvåld i koranen. Kultur har således inget med detta att göra. Vad gäller kvinnoförtryck är det väl bara bra att de kommer hit så att de kan lära av oss?

  En liten parentes är också att du pratar om kvinnoförtryck. Sedan pratar du om "gamla Svenske män" som representerar folket. Hyckleri?

  /Anders

  SvaraRadera